1) Yazılar için RSS: Yeni yayınlanan tüm yazılar için bir RSS sayfası. Site ana sayfası üzerine /feed eklenerek ulaşılabilir (Örneğin www.siteadı.com/feed). Ancak WordPress bir alt klasörde, siteadı.com/blog gibi bir yerde kuruluysa o zaman RSS adresimiz de www.siteadı.com/blog/feed şeklinde olur. iebc.net için www.iebc.net/feed şeklindedir.
2) Tüm yorumlar için RSS: WordPress sitenize yapılan tüm yorumları da bir RSS ile görüntüleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken site adresi üzerine /comments/feed yazmak (Örneğin www.siteadı.com/comments/feed). Weblopedi.net için www.weblopedi.net/comments/feed şeklindedir.
3) Bir yazı veya sayfadaki yorumlar için RSS: Eğer çok yorum alan bir yazınız veya sayfanız varsa bunun da yorumlarını ayrıca takip edebilirsiniz. Yapmanız gereken ise oldukça basit. Hangi yazı veya sayfa için istiyorsak eğer onun tam adresinin sonuna /feed eklememiz yeterli olacaktır. Örneğin bizim ziyaretçi defteri sayfamız için www.weblopedi.net/ziyaretci-defteri/feed. Bunu yayınladığınız yazılar için de yapabilirsiniz. www.weblopedi.net/5998-wordpress-sitenizdeki-rss-sayfalarini-kesfedin.html şeklindeki adrese uygulanmış hali şu şekildedir: www.weblopedi.net/5998-wordpress-sitenizdeki-rss-sayfalarini-kesfedin.html/feed
4) Bir yazar için RSS: Eğer farklı yazarların yer aldığı bir WordPress sitede yalnızca belli bir yazar tarafından yazılan yazıların RSS sayfasını görmek istiyorsanız yazar sayfasının arkasına /feed şeklinde eklememiz yeterli. Yazar sayfasının link şablonu şu şekildedir: www.siteadı.com/author/yazaradı. Bu yazarın RSS sayfası ise www.siteadı.com/author/yazaradı/feed ‘dir. Örneğin yazar olarak benim RSS sayfama www.weblopedi.net/author/gdurmaz/feed linki ile ulaşabilirsiniz.
5) Bir kategori için RSS: Kategoriler için de önceki yöntemlerimizin aynısını uyguluyoruz. Kategori linkimizin sonuna /feed ekliyoruz. Örneğin sitemizde teknoloji kategorisi için www.weblopedi.net/teknoloji/feed adresini kullanabiliriz.
6) Bir etiket için RSS: Bir WordPress sitede aynı etikette yazılan yazıları takip etmek isterseniz etiket linkinin sonuna /feed eklememiz yeterli. Örneğin sitemizdeki Sony etiketi için www.weblopedi.net/tag/sony/feed linkini RSS adresi olarak kullanabiliriz.